LEDEN

CHARLOTTE VERDOODT

v i o o l

Charlotte beheert een grote passie voor lichte muziek, kamermuziek, media en yoga. Ze is yogadocente, presenteert regelmatig concerten en als violiste speelt ze in verschillende formaties waaronder ASQ, Chapeau en duo Lizos-Verdoodt. Ze behaalde haar master viool en kamermuziek aan LUCA School of Arts, campus Lemmens.

KATRIEN DE MUNTER

a l t v i o o l

Katrien is gepassioneerd door lichte muziek, kamermuziek en orkestwerk. Als freelance altvioliste is zij actief in diverse formaties waaronder European Philharmonia, de Zomeropera (Alden Biesen), ASQ en Flanders Philharmonic Orchestra. Ze behaalde haar master altviool aan het LUCA School of Arts - campus Lemmens, bij Marc Tooten, professor te Leuven en Maastricht.

CISKA VANDELANOTTE

v i o o l

Ciska spitst zich voornamelijk toe op kamermuziek, orkestwerk en lichte muziek. Ze speelt onder andere in producties bij het Nationaal Jeugdorkest van Nederland, Young Belgian Strings, Casco Philharmonic, ASQ en Firgun Ensemble. Ze vervolmaakt haar masteropleiding bij Yossif Ivanov in het Koninklijk Conservatorium in Brussel.

TRUI AMERLINCK

c e l l o

Trui startte op vroege leeftijd met cello en nam er later ook de contrabas bij. Ze bleef steeds de beiden combineren, maar behaalde uiteindelijk een master jazz-contrabas aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Op heden speelt ze zowel contrabas als basgitaar als cello bij oa. Tsar B, Ivy Falls, BJ Scott, ASQ, An-Sofie Noppe en Oko Yono.

Hiernaast is Trui fotografe onder de naam Pull & Over photographs.

copyright © 2018 by Another String Quartet

All Rights Reserved