LEDEN

CHARLOTTE VERDOODT

v i o o l

Charlotte beheert een grote passie voor lichte muziek, kamermuziek, media en yoga. Ze is yogadocente, presenteert regelmatig concerten en als violiste speelt ze in verschillende formaties waaronder ASQ, Chapeau en duo Lizos-Verdoodt. Ze behaalde haar master viool en kamermuziek aan LUCA School of Arts, campus Lemmens.

KATRIEN DE MUNTER

a l t v i o o l

Katrien is gepassioneerd door lichte muziek, kamermuziek en orkestwerk. Als freelance altvioliste is zij actief in diverse formaties waaronder CASCO Phil, de Zomeropera (Alden Biesen), European Philharmonia, Flanders Philharmonic Orchestra en ASQ. Ze behaalde haar Master altviool bij Marc Tooten en Master kamermuziek aan het LUCA School of Arts - campus Lemmens. Sinds 2018 is ze actief als altviooldocente bij Altelier. Momenteel volgt ze een postgraduaat Suzuki-lerarenopleiding aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen.

CISKA VANDELANOTTE

v i o o l

Ciska behaalde haar Master viool bij Yossif Ivanov in het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Ze spitst zich voornamelijk toe op kamermuziek en orkestwerk. Ze is vaste violiste bij Casco Phil en Euregio Kamerorkest en vervanger bij Antwerp Symphony Orchestra, Nationaal Orkest van België en Residentie Orkest den Haag. Verder heeft ze naast ASQ een kamermuziekgroep, Firgun Ensemble waarmee ze in januari 2018 de eerste en de publieksprijs won van het Storioni Concours. Ze vervolmaakt haar Specifieke Lerarenopleiding in Gent.

TRUI AMERLINCK

c e l l o

Trui startte op vroege leeftijd met cello en nam er later ook de contrabas bij. Ze bleef steeds de beiden combineren, maar behaalde uiteindelijk een Master jazzc-ontrabas aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen en een master pop-basgitaar aan KASK Conservatorium Gent.

Op heden speelt ze zowel contrabas als basgitaar als cello bij oa. Tsar B, Ivy Falls, Rosa Butsi, NABOU, An-Sofie Noppe, LANI en Audri.

Hiernaast is Trui fotografe onder de naam Pull & Over photographs.

copyright © 2021 by Another String Quartet

All Rights Reserved